Редактор: e-mail: Колаж БНТ, БулфотоРазговорите между руския президент Владимир Путин и президента

...
Редактор: e-mail: Колаж БНТ, БулфотоРазговорите между руския президент Владимир Путин и президента
Коментари Харесай

Разговорите между Путин и Байдън ще продължат пет часа

Редактор: 

e-mail: 

Колаж Българска национална телевизия, Булфото

Разговорите сред съветския президент Владимир Путин и президента на Съединени американски щати Джо Байдън ще продължат към пет часа. Това време включва отмора за чай и кафе, сподели представителят на съветския водач Дмитрий Песков съобщи.

" Изчислено е, че диалозите ще продължат от четири до пет часа с почивки и промяна на форматите ", съобщи Песков.

В същото време на диалога в стеснен кръг сред съветския външен министър Сергей Лавров и държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен е даден малко повече от час, посочи за Life.ru източник от съветската делегация.

По-рано беше обявено, че диалозите сред Путин и Байдън ще се състоят от три елементи. Ако двамата президенти изявят предпочитание, те могат да беседват на четири очи.

Припомняме, че срещата на върха на съветските и американските водачи ще се организира в Женева на 16 юни във вила " La Grange ". Това ще бъде първата персонална среща сред Путин и Байдън, откогато последният е водач на Съединени американски щати. Освен това за съветския президент това ще бъде първото пътешестване в чужбина през последната година и половина. Началото на срещата е планувано за 14 ч. московско време.

Превод „ Петел “

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР